recept: Rántott velő, Kifőzde
Rántott velő
Ennek a dokumentumnak a kiinduló oldalát itt találod: http://www.kifozde.hu

Hozzávalók:

Elkészítés:

60 dkg velő,
3 tojás,
1-2 dl tej,
finomliszt, zsemlemorzsa, só, fűszerek, zsír




A velőt megmossuk, lehártyázzuk, óvatosan pingponglabdányi darabokra szedjük, jól megsózzuk, kissé a szokásosnál vastagabban borsozhatjuk, majd kipanírozzuk, mint a rántott húst és kisütjük.
Tartármártást és petrezselymes rizst adunk hozzá.
Igencsak laktató étel, vigyázzunk az adagokkal.

Ha tetszik a recept, küldd el emilben, lájkold, +1-ezd! Ha van csepp időd, véleményt is írhatsz, nem kell regisztrálni! Ott van minden kéznél, a cím alatt.

JG - A főzésben járatlanok is bátran nekiállhatnak, elkészítése nem időigényes.


Kapcsolódó anyagok: rántott hús
 panírozás
 tartármártás
 párolt rizs

Forrás: Kapuváron és Pesten, a Rózsában ettem finomat.

MENÜ bezárása

Első megjelenés: 2001.03.16. Utoljára frissítve: 2009.07.06.
Utolsó megtekintés: több, mint 3 napja (2024-04-30 17:10:01 - 1.23)
Hozzászólások:

Sancho (2010-09-04 11:29:00):
Hagymás törtkrumplival tálaltam tegnap, nagy sikere volt.

Megjegyzés a recepthez