Hozzávalók: |
Elkészítés: |
||||||||
60 dkg velő, 3 tojás, 1-2 dl tej, finomliszt, zsemlemorzsa, só, fűszerek, zsír |
A velőt megmossuk, lehártyázzuk, óvatosan pingponglabdányi darabokra szedjük, jól megsózzuk, kissé a szokásosnál vastagabban borsozhatjuk, majd kipanírozzuk, mint a rántott húst és kisütjük. Tartármártást és petrezselymes rizst adunk hozzá. Igencsak laktató étel, vigyázzunk az adagokkal. Ha tetszik a recept, küldd el emilben, lájkold, +1-ezd! Ha van csepp időd, véleményt is írhatsz, nem kell regisztrálni! Ott van minden kéznél, a cím alatt. JG - A főzésben járatlanok is bátran nekiállhatnak, elkészítése nem időigényes.
|
Hagymás törtkrumplival tálaltam tegnap, nagy sikere volt.